All text och bild copyright Gudrun Renberg.



fredag 26 oktober 2007

Idag kommer barnen äntligen!

Just nu sitter våra högst efterlängtade ungdomar, Ellinor och Hampus, i ett plan nånstans över - Marocko? Mauretanien? Jag gjorde resan för drygt tre veckor sedan, nu följer de efter. Vi vet att de kom upp och iväg imorse, vi till och med ställde mobilerna på väckning vid pass halv fyra för att morsa på dem i gryningen. Sen dess inget från dem, så det är bara att utgå från att bytet i Bryssel gick problemfritt.
Husets innehåll blir allt bättre, och efter veckor av väntan på det ena och det andra kom nästan allting på plats sent igår eftermiddag. Lite ketchupeffekt, men härligt att det hunnit komma både sängar, bord, träningscykel, tv, med mera, nu när vi blir en familj här. Underbart att huset får komma till än bättre användning - det är definitivt mer än tillräckligt stort åt fyra personer, för att inte tala om hur överdrivet stort det är för en eller två.
Så det här blir ett kort inlägg. Snart drar jag iväg för att plocka upp Adam och sedan åka till den närbelägna flygplatsen. Pirr! Vad ska de tycka? Ska de trivas? On verra.

6 kommentarer:

Martin sa...

Ja, som du vet är de där nu... Här är det lite tomt efter Karate Farbror (kan ju inte kalla en nybliven farbror för "kid"...) - den nyblivne brunbältaren, hackern och politiske analytikern. Bara ett par katter som håller på och fånar sig.

Ha det så härligt - ta hand om grabben!

Anonym sa...

Hälsa Hampus!!! Och du kommer väl att prioritera din lille gosse framför bloggen men skulle du hinna rista några tecken så är vi läsare ivriga :)

Karin sa...

Hej! Så nu är det dags. Jag håller med Martin. Det är lite tomt med alla familjemedlemmar i främmande land. Inte ens en katt här. (Förlåt Amanda! Du och Niclas finns ju kvar även om ni är på håll)
Ta väl vara på varandra och kom hem med mycket att berätta.

Anonym sa...

Ska du säga mormor! Du åker ju iväg titt som tätt... ;) Kan ju vara trevligt att få sakna lite också. Fast nu får det snart vara nog. Kom hem mamma!

Anonym sa...

Ska du säga mormor! Du åker ju iväg titt som tätt... ;) Kan ju vara trevligt att få sakna lite också. Fast nu får det snart vara nog. Kom hem mamma!

Martin sa...

Och i morgon åker ni... Hade varit kul med någon rad däremellan... :-(
/m.